X
Julkaistu: 08.04.2014

Lujatalossa työtyytyväisyys Suomen huippua

Talouselämä kirjoitti numerossaan 8. ammattiliitto Pron tekemästä työelämän tyytyväisyyttä kartoittavasta tutkimuksesta, jossa Lujatalo menestyi erittäin hyvin ja oli kärkiyrityksiä.

Ammattiliitto Pron työmarkkinatutkimuksen mukaan toimihenkilöiden työelämäänsä liittyvät tyytyväisyyserot ovat kärjistyneet. Noin 10 prosenttia kokee työelämänsä kurjaksi ja noin 10 prosenttia taas loistavaksi.
Tällä hetkellä työelämätyytyväisyyden kärjessä olevia yrityksiä ovat Valio, Lujatalo, Finnvera, Borealis Polymers ja Kemijoki.

Ammattiliitto Pron työmarkkinatutkimusta (TMT) on toteutettu vuodesta 2008 lähtien ja se antaa luotettavan kuvan suomalaisen työelämän todellisuudesta. Tutkimus tehdään vakiintuneiden tutkimusperiaatteiden mukaisesti tilastolainsäädäntöä noudattaen. Tutkimusaineisto erottelee hieman yli 100 suurempaa yritystä tai konsernia.

Vuositasolla työmarkkinatutkimukseen vastaa lähes 30 000 toimihenkilöä, jotka työskentelevät teollisuuden, yksityisten palvelujen, finanssialan sekä ict- ja viestintäalojen toimihenkilö-, asiantuntija- ja esimiestehtävissä.

 

Julkaistu: 11.01.2022

Melisa Bärholm Lujatalon uudeksi HR-johtajaksi

Psykologian maisteri Melisa Bärholm (s.1967) on nimitetty Lujatalo Oy:n uudeksi HR-johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Bärholm tulee Lujataloon Tikkurila Oyj:sta, jossa on toiminut konsernin henkilöstöjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Hän aloittaa tehtävässään Lujatalossa 1.2.2022.

Lue lisää
Lisää uutisia