Lujatalo Oy on tehnyt vuokra-asuntoihin sijoittavan rahaston kanssa sopimuksen kerrostalon rakentamisesta Vantaan Kivistöön

Tiedote|29.08.2017

Lujatalo Oy on tehnyt vuokra-asuntoihin sijoittavan rahaston kanssa sopimuksen kerrostalon rakentamisesta Vantaan Kivistöön. Sopimus koskee Asunto Oy Kivistön Zeus –kiinteistöä, johon rakentuu 116 kohtuuhintaista ARA-vuokra-asuntoa.

Sopimuksen puitteissa Lujatalo rakentaa Vantaan Kivistöön hyvien kulkuyhteyksien päähän rahastolle 116 asunnon kerrostalon. Junaradan tuntumaan rakennettavien asuntojen keskikoko painottuu tämän päivän kysynnän mukaan pieniin asuntoihin. Pääosa asunnoista on kaksioita ja loput yksiöitä sekä pieniä kolmioita.

Lujatalon suunnittelujohtaja Reijo Pitkämäki on tyytyväinen tehtyyn kauppaan, – Tämä on Lujatalolle merkittävä yhteistyökohde rahaston kanssa. Olemme hyvin innoissamme alkavasta yhteistyöstä, samalla kun toteutamme sen myötä strategiamme mukaista asuntotuotantoa. Kasvavalla Kivistön alueella on entuudestaan Lujatalon rakentamaa tuotantoa ja suunnitteilla on useampikin kerrostalo.

Lujatalo on yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja se toimii valtakunnallisesti, vankalla paikallisella kokemuksella. Hyvien sijaintien kasvukeskuksiin painottuva oma asuntotuotanto on yritykselle tärkeä painopistealue.

Rakennustyöt alkavat syksyllä 2017 ja kohteen on määrä valmistua ulkopuolisten töiden osalta kesäkuussa 2019. Sisäpuoliset työt valmistuvat joulukuussa 2019.

Lisätiedot:
Lujatalo Oy, suunnittelujohtaja Reijo Pitkämäki p. 044 585 2502, reijo.pitkamaki@luja.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusi Kalajärven koulu on valmis – kolmivaiheinen hanke valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2026

Lujatalo on voittanut Päijät-Hämeen keskussairaalan rakennusvaihe 8 -rakennushankkeen

Mies joka ei koskaan leimannut ulos