Lujatalolla käynnissä uusia kerrostalohankkeita pääkaupunkiseudulla 200 miljoonan arvosta

Tiedote|24.10.2017

Kiivas asuntorakentamisen tahti näkyy Lujatalon työkannassa erityisesti pääkaupunkiseudulla, jossa on käynnissä uusia kerrostalohankkeita 200 miljoonan euron arvosta. Kohteet valmistuvat vaiheittain vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Lujatalon toimitusjohtajan Jussi Tanhuanpään mukaan pääkaupunkiseudun asuntorakentaminen toimii rakentamisen veturina vielä tulevana vuonna, vaikkakin asuntorakentaminen on ollut vilkasta myös muilla Lujatalon toimimilla paikkakunnilla. – Uudenmaan alueen rakentaminen on nyt niin kiivasta, että tiedostettu haaste on pätevien työntekijöiden rekrytoiminen, Tanhuanpää sanoo.

– Selkeä muutos asuntorakentamisessa on asuntokokojen pieneneminen. Kuluttaja-asiakas arvostaa asunnon sijaintia hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä myös luonnon läheisyyttä. Asuntoja ostavat tällä hetkellä sekä kuluttajat alhaisen korkotason ansiosta että eri sijoittajatahot, kertoo Jussi Tanhuanpää.

Pääosa käynnissä olevista kohteista on Lujatalon omaperusteista Lujakoti-tuotantoa ja neuvottelu-urakkaa. Parasta aikaa omaperusteisia ja neuvottelu-urakka-asuinkerrostaloja on rakenteilla yhteensä noin 140 miljoonan euron edestä. Asuntoja näihin kohteisiin tulee yhteensä noin 700.

Asuntourakkakohteita Lujatalolla on sovittuna toteutettavaksi eri rakennuttajatahoille erilaisilla urakkamuodoilla mm. Olariin, Espoon keskukseen, Kruunuvuorenrantaan, Kuninkaantammeen, Herttoniemeen, Leinelään, Oulunkylään ja Hakunilan Kaskelaan.

Lisätietoja:
Lujatalo Oy, toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää, p. 044 585 2162, jussi.tanhuanpaa@luja.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusi Kalajärven koulu on valmis – kolmivaiheinen hanke valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2026

Lujatalo on voittanut Päijät-Hämeen keskussairaalan rakennusvaihe 8 -rakennushankkeen

Mies joka ei koskaan leimannut ulos