Lujatalo Oy laajentaa toimintaansa Turun ja koko Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueille

Tiedote|07.09.2018

Lujatalo Oy laajentaa toimintaansa Turun kasvavalle ja kehittyvälle markkina-alueelle. Yritys tavoittelee merkittävää asemaa alueella, tavoitteena on 50 miljoonan euron liikevaihto viiden vuoden tähtäimellä ja välillisesti jopa satojen henkilöiden työllistäminen. Lujatalon Turun aluejohtajaksi on kutsuttu rakennusinsinööri Ari Mäkinen (56), jolla on pitkä kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta.

Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin ja se on yksi Suomen suurimmista valtakunnallisista rakentajista. Yrityksen vahva osaaminen sekä toimitila- että asuntorakentajana on näkynyt jatkuvana kasvuna Suomen eri kasvukeskusten rakentamisessa niin toimitila-, asunto- kuin korjausrakentamisen sektoreilla. Yrityksessä työskentelee suoraan yli 700 rakentamisen ammattilaista ja sen Lujakoti-tuotemerkki tunnetaan hyvän asumisen laatumerkkinä.

– Useiden maltillisen kasvun vuosien jälkeen Turku ja koko Varsinais-Suomen alue ovat olleet merkittävän kasvun vauhdissa jo jonkin aikaa. Näemme Turun kehittyvänä markkinana, jonne Lujatalo nyt tulee tosissaan, valottaa Lujatalon toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää.

Lujatalo haluaa jatkossa olla vahva toimija myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Yhteistoimintaurakat paikallisten toimijoiden kanssa kiinnostavat ja muutamien jo vireillä olevien hankkeiden lisäksi panostetaan tonttihankintaan ja sitä kautta vahvasti myös omaperusteiseen asuntotuotantoon.

Lujatalon Turun aluejohtajaksi kutsutulla rakennusinsinööri Ari Mäkisellä on pitkä kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta. Mäkisen juuret ovat Satakunnassa ja Turku on kuulunut vastuualueeseen ja lähes 20 vuoden ajan. Laaja paikallistuntemus, asiakasverkosto sekä hanke- ja kiinteistökehityskokemus tuovat vauhtia Turun toiminnan aloittamiseen.

– Olen hyvin innoissani aloittaessani Turun aluejohtajana. Olen työurani aikana päässyt tutustumaan alueen markkinaan ja ihmisiin ja minulla on vahva usko mahdollisuuksiimme.Lähden luotsaamaan toimintaa luottavaisin mielin Lujan vakavarainen perheyhtiö ja sen pitkä valtakunnallinen kokemus taustalla, Mäkinen kertoo.

Lujatalon visiona on hyvin nopeasti saada merkittävä asema alueen rakentamisessa ja uusien henkilöiden rekrytoinnit alkavat heti. – Pyrimme alueella merkittäväksi toimijaksi samalla tavalla kuin olemme muissakin kasvukeskuksissa, sanoo Mäkinen.

Ari Mäkinen siirtyy Lujatalon palvelukseen VR-Yhtymän kiinteistöjohtajan tehtävistä.

Lisätiedot:
Ari Mäkinen,
Turun alueen aluejohtaja, Lujatalo Oy
Puh. 044 585 2708
ari.makinen@luja.fi

Jussi Tanhuanpää,
Toimitusjohtaja, Lujatalo Oy
Puh. 020 789 5111
jussi.tanhuanpaa@luja.fi

Kuva: Ari Mäkinen

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusi Kalajärven koulu on valmis – kolmivaiheinen hanke valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2026

Lujatalo on voittanut Päijät-Hämeen keskussairaalan rakennusvaihe 8 -rakennushankkeen

Mies joka ei koskaan leimannut ulos