X
Julkaistu: 15.10.2019

Kipinää ei tukahduteta kosteudella (Teräsrakenne-lehti 3/2019)

Lujatalo rakentaa Hyvinkäälle uutta 950-paikkaista keskuslukiota ja opistorakennusta, Kipinää. Parhaillaan rakennettava nimikilpailun perusteella nimen Kipinä saanut koulurakennus on kaupungin ajattelussa uuden Hangonsillan sydän. Kipinän suunnittelussa johtoajatuksina ovat olleet osallisuus, yhteisöllisyys ja elinikäinen oppiminen. Rakennusta tullaan käyttämään aamusta iltaan eri ikäisten seutukunnan asukkaiden sivistäessä itseään.

Kipinä on hyvä esimerkki siitä, että projektinjohtourakointi sopii hyvin julkiseen rakentamiseen. Lujatalo on vastannut suunnittelun ohjauksesta ja päässyt mukaan hankkeeseen riittävän ajoissa voidakseen tuoda omaa osaamistaan hankkeeseen.

Viimeisimmässä Teräsrakenne-lehdessä nro 3/2019 on laaja artikkeli Kipinän rakentamisen vaiheista.

>>> Artikkeliin

Lisää uutisia