X
Julkaistu: 05.06.2020

Wärtsilän STH -hanke näyttävästi esillä Teräsrakenne-lehdessä

Lujatalon Pohjanmaan yksikkö rakentaa Vaasaan Wärtsilän Smart Technology Hubin ja Officen tavoitehintaisena projektinjohtourakkana.

Uusi Smart Technology Hub -kokonaisuus muuttaa kaupunkikuvaa Vaasan sataman läheisyydessä melkoisesti. Uudisrakennusten tieltä on purettu 12 rakennusta. Nyt ne siis korvaavat pohja-alaltaan noin 200 X 200 metriä oleva hub sekä office, jonka pohja-ala on noin 3000 m2.

Wärtsilän uudisrakennushanke on Pohjanmaan ja koko Suomenkin mittakaavassa iso hanke. Sen vuoksi tilaaja vaati urakoitsijalta henkilötasolle menevää kokemusta isoista hankkeista ja lisäksi sitä, että nimetyt henkilöt myös sitoutuvat tekemään työtä työmaalla.

– Olemme tehneet vuosien mittaan useita isoja hankkeita pääkaupunkiseudulla. Halusimme laajentaa toimintakenttäämme ja siirtää tietoa isojen kohteiden läpiviennistä paikallisille osaajillemme Pohjanmaalla. Niinpä tämä kohde kiinnosti meitä kovasti, sanoo Lujatalon Pohjanmaan aluejohtaja Heimo Hantula.

Oheisessa Teräsrakenne -lehdessä on kattava artikkeli tästä mielenkiintoisesta hankkeesta.

terasrakenne_2020-02_wartsila_vaasa

 

Julkaistu: 25.11.2021

Lujatalo on valittu toteuttamaan Vantaan vankilan lisärakennus

Lujatalo on voittanut Vantaan vankilan lisärakennuksen toteutuksen. Allianssimallina toteutettava lisärakennushanke on kooltaan noin 12 000 brm2 ja hinta-arvio on noin 56 miljoonaa euroa. Tilaajana toimii Senaatti‐kiinteistöt ja hankkeen käyttäjä on Rikosseuraamuslaitos (RISE). Lisäksi tehdään muutostöitä noin 1500 neliömetriä.

Lue lisää
Lisää uutisia