X
Julkaistu: 19.10.2020

Jukka Aaltonen, kiinteistökehitysjohtaja Lujatalon Lounais-Suomen alueelle

Lujatalon Lounais-Suomen alueyksikköön on nimitetty kiinteistökehitysjohtajaksi Jukka Aaltonen, 59 vuotta. Aaltonen siirtyy tehtävään rakennusliike Jatke Oy:n Länsi-Suomen tytäryhtiön toimitusjohtajan tehtävästä. Aaltonen on aloittanut tehtävässään 12.10.2020 ja hänen asemapaikkansa on Lujatalon Turun toimipiste.

–Lujatalo on vakavarainen, hyvin johdettu ja organisoitu rakennusliike ja minulle on ilo liittyä joukkoon yritykseen, jonka arvomaailma sopii omaani saumattomasti, Jukka Aaltonen kuvailee.

Turussa koko työuransa tehneellä Aaltosella on vahva näkemys Lounais-Suomen rakentamisen tilanteesta. Aaltonen näkee, että hänellä on paljon annettavaa Lujatalon kiinteistökehityksen toimintaan. Tärkeimmiksi tavoitteiksi kiinteistökehitysjohtajana Aaltonen nimeää alueen kehityshankkeiden aktiivisen hakemisen ja liiketoiminnan kasvattamisen.

– Tieto siitä, että taustalla on osaava perheyritys sekä jo valmis kiinteistökehityksen organisaatio muualla maassa, tuo toimintaamme vakautta myös täällä Turun seudulla. Tiedän, että Lujatalolla on erinomainen kiinteistökehitysosaaminen, jota nyt mielelläni edustan sekä tuon mukaan oman tietämykseni ja osaamiseni, Aaltonen sanoo.

Covid-19 on tuonut rakentamisenkin markkinaan ennennäkemättömiä, pysyviäkin muutoksia. Haasteina ovat mm. investorien varovaisuus sekä yleinen rakentamisen rahoitus. – Nyt ollaan varovaisia ja punnitaan tarkasti, mihin hankkeisiin lähdetään, Aaltonen sanoo. Kiinteistökehityshankkeet sitovat pääomaa pitkällä aikavälillä ja etenkin nyt liiketoiminnassa korostuvat asiantuntemus, luottamus ja aiemmin luodut luottamukselliset verkostot.

– Näen positiivisena sen, että Lujatalo suhteellisen uutena toimijana Turun alueen markkinassa tuo kaivattua kilpailua alueella, Aaltonen sanoo.

Työn vastapainona Jukka Aaltonen viettää mielellään vapaa-aikaansa vaimonsa kanssa golfia pelaten ja talvisin Lapin tunturit kutsuvat hiihtämään.

Lujatalon Lounais-Suomen aluejohtaja Ari Mäkinen on erittäin tyytyväinen saatuaan Aaltosen mukaan tiimiinsä. Kahden ensimmäisen toimintavuoden aikana hankittua hyvää markkina-asemaa pystytään nyt vahvistamaan sekä kiinteistökehityksen että oman asuntotuotannon osalta niin, että Lujatalosta tulee alueella entistä vahvempi ja kiinnostavampi kumppani.

Lisätietoja:
Lujatalo Oy, aluejohtaja Ari Mäkinen, p. 044 585 2708, ari.makinen@luja.fi
Lujatalo Oy, kiinteistökehitysjohtaja Jukka Aaltonen, p. 050 597 8889, jukka.k.aaltonen@gmail.com

Kuva: Jukka Aaltonen

Lisää uutisia