Lujatalon uudeksi toimitusjohtajaksi Harri Savolainen

Tiedote|06.11.2020

Lujatalo Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Harri Savolaisen (49). Lujatalon nykyinen toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää ilmoitti aiemmin syksyllä luopuvansa toimitusjohtajan tehtävästä. Harri Savolaisella on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän aloittaa tehtävässään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana keväällä 2021.

Harri Savolaisella on syvällinen toimialatuntemus rakentamisesta ja sen toimintaympäristöstä. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus NCC:ltä linja- ja tukifunktioiden esimiestehtävistä. Hän on toiminut muun muassa NCC Rakennus Oy:n toimitusjohtajana sekä vaikuttanut useita vuosia NCC konsernin johtoryhmässä. Lujataloon hän siirtyy konsernin hankintajohtajan tehtävästä.

”Olen innoissani päästessäni mukaan Lujatalon toimintaan. Tunnen jo nyt ylpeyttä Lujatalon ammattilaisten osaamisesta. Yhtiöllä on pitkä ja menestyksekäs historia ja vankka perheyrityksen arvopohja, jolle menestys perustuu”, kertoo Harri Savolainen.

”Vaikka Jussi Tanhuanpää jatkaa toimitusjohtajana Harrin aloittamiseen saakka ja sen jälkeenkin Lujatalon palveluksessa, niin haluan jo tässä yhteydessä kiittää häntä erinomaisesta työstä Lujatalon johdossa. Yhtiö tekee tasaista ja hyvää tulosta. Henkilöstötyytyväisyys on erinomaisella tasolla ja kolmas peräkkäinen voitto mainetutkimuksessa kertoo osaltaan asiakkaiden arvostuksesta”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Timo Kohtamäki.

”Haimme uudeksi toimitusjohtajaksi rakentajaa, jolla on laaja-alaista toimialaosaamista ja vahvat näytöt tuloksellisesta johtamisesta. Painotimme strategista osaamista nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa Lujatalolla on erinomaiset lähtökohdat jatkaa kannattavaa kasvua. Lujan arvopohja edellyttää myös erinomaisia johtamistaitoja. Harrin osaaminen, kokemus ja ominaisuudet täyttävät erinomaisesti vaatimukset ja toivotan Harrin lämpimästi tervetulleeksi Lujataloon.”


Lisätietoa:
Luja-yhtiöt, Hallituksen puheenjohtaja Timo Kohtamäki, 040 585 3113, timo.kohtamaki@luja.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa

VisiLean-aikatauluohjelmisto käyttöön Lujatalossa

Lujatalo Oy ja Mestamaster Oy ovat tehneet puitesopimuksen

Teeriniemen päiväkoti valmistui yhdessä rakentaen