X
Julkaistu: 02.06.2021

Tikkurilan kirkko mediassa

Tammikuussa 2021 käyttöön vihitty Tikkurilan kirkko on Tikkurilan seurakunnan ja ruotsinkielisen Vanda svenska församlingin kotikirkko. Se on lähivuosien suurin kirkollinen rakennushanke Suomessa. Lujatalon Tikkurilaan rakentama uusi kirkko luovutettiin tilaajalle joulukuussa 2020. Kirkon vihkiäisiä juhlittiin sunnuntaina 24.1.2021.

Oheisessa videolinkissä Tikkurilan kirkkoherra Janne Silvast kertoo uuden Tikkurilan kirkon rakentamisen aikaisesta yhteistyöstä Lujatalon kanssa. – Yhteistyö Lujatalon kanssa on ollut alusta lähtien innokasta, dynaamista ja kiinnostunutta, kuvailee Silvast haastattelussa.

Katso video, klikkaa kuvaa alla:

 

Myös uusimmassa Betoni-lehdessä 2/2021 on laajassa esittelyssä Tikkurilan uusi kirkko. Katso lehti s. 12-27

https://betoni.com/wp-content/uploads/2021/05/Betoni-2-2021-KOKO-LEHTI.pdf

Julkaistu: 22.09.2021

Lujatalon merkittävä hankekokonaisuus Espoon Holmanpuistossa viittä vaille valmis - 11 kerrostaloa ja koti lähes 500 asukkaalle

Espoon Puolarmetsän läheisyyteen on vuosien 2017-2021 noussut kokonaan uusi Holmanpuiston asuinalue, jossa Lujatalo on ollut yksi merkittävistä rakentajista. Alue profiloituu tehokkaasti energiaa säästävien ratkaisujen hyödyntämisessä, Lujatalolla on alueella nousemassa mm. muovitiekartta 2.0 -hanke yhteistyössä Premico Asuntorahaston Ky:n kanssa. 

Lue lisää
Lisää uutisia