X
Julkaistu: 02.06.2021

Tikkurilan kirkko mediassa

Tammikuussa 2021 käyttöön vihitty Tikkurilan kirkko on Tikkurilan seurakunnan ja ruotsinkielisen Vanda svenska församlingin kotikirkko. Se on lähivuosien suurin kirkollinen rakennushanke Suomessa. Lujatalon Tikkurilaan rakentama uusi kirkko luovutettiin tilaajalle joulukuussa 2020. Kirkon vihkiäisiä juhlittiin sunnuntaina 24.1.2021.

Oheisessa videolinkissä Tikkurilan kirkkoherra Janne Silvast kertoo uuden Tikkurilan kirkon rakentamisen aikaisesta yhteistyöstä Lujatalon kanssa. – Yhteistyö Lujatalon kanssa on ollut alusta lähtien innokasta, dynaamista ja kiinnostunutta, kuvailee Silvast haastattelussa.

Katso video, klikkaa kuvaa alla:

 

Myös uusimmassa Betoni-lehdessä 2/2021 on laajassa esittelyssä Tikkurilan uusi kirkko. Katso lehti s. 12-27

https://betoni.com/wp-content/uploads/2021/05/Betoni-2-2021-KOKO-LEHTI.pdf

Lisää uutisia