X
Julkaistu: 11.01.2022

Melisa Bärholm Lujatalon uudeksi HR-johtajaksi

Psykologian maisteri Melisa Bärholm (s.1967) on nimitetty Lujatalo Oy:n uudeksi HR-johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Bärholm tulee Lujataloon Tikkurila Oyj:sta, jossa on toiminut konsernin henkilöstöjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Hän aloittaa tehtävässään Lujatalossa 1.2.2022.

Melisa Bärholmilla on yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä henkilöstöhallinnon ja -konsultoinnin parissa. Hän on työskennellyt henkilöstöjohtajana Tikkurilan lisäksi mm. Roviolla, Suunnolla, Sakolla sekä Itellassa. Hän on toiminut vuosina 2014 – 2016 myös konsulttina perustamassaan MBM Coaching Oy:ssa. Kokemusta on kertynyt myös Nokialta, jossa Melisa työskenteli henkilöstökonsulttina sekä kehitysjohtajana.

”Odotan innolla liittymistä Lujatalon ammattilaisten joukkoon. Arvostan Lujatalon perheyhtiötaustaa, vahvaa arvopohjaa ja vastuullista toimintaa niin ympäristön, asiakkaan kuin erityisesti henkilöstön suuntaan”, sanoo Melisa Bärholm.

”Henkilöstö, sen osaaminen ja hyvinvointi, on aivan keskeisessä asemassa Lujatalossa nyt ja tulevaisuudessa. Olen tyytyväinen, kun saamme Melisan osaamisen ja kokonaisvaltaisen HR-kokemuksen mukaan yhtiöömme. Meillä on osaava HR-organisaatio sekä toimivat käytännöt ja sen päälle rakennamme tulevaisuuttamme Melisan johdolla. Toivotan Melisan tervetulleeksi Lujataloon ja yhtiön johtoryhmään”, Lujatalon toimitusjohtaja Harri Savolainen kertoo.

Lisätietoa:
Lujatalo Oy, toimitusjohtaja Harri Savolainen, 044 585 2715, harri.savolainen@luja.fi

Julkaistu: 28.06.2022

Lujatalon rakentamalle hankkeelle Joutsenmerkki-tunnus

Vantaan Veromiehessä juhlistetiin tiistaina 28.6. uutta Joutsenmerkittyä kerrostaloa. Osoitteessa Perintötie 9 olevassa talossa on 145 ARA-rahoitteista vuokra-asuntoa, joihin asukkaat muuttavat kesä-heinäkuun vaihteessa. Koteja on yksiöistä 75 neliön perheasuntoihin. Talon rakennuttaja ja omistaja on VAV-konsernin ARA-rahoitteinen yhtiö VAV Asunnot Oy. Urakoitsijana kohteessa on ollut Lujatalo Oy.

Lue lisää
Julkaistu: 22.06.2022

Turvallisuudesta ei tingitä piiruakaan

Ei ole sama, mitä reittiä rekka työmaalle ajaa tai miten rakennuselementti kiinnitetään nosturin vaijeriin. Joskus turvallisuus – ja jopa henki – on yhden kaiteen tai kypärän varassa. Olennaista turvallisuusajattelussa on aina inhimillisyys, sanoo Lujatalon toimitusjohtaja Harri Savolainen.  

Lue lisää
Lisää uutisia