X
Julkaistu: 11.01.2022

Melisa Bärholm Lujatalon uudeksi HR-johtajaksi

Psykologian maisteri Melisa Bärholm (s.1967) on nimitetty Lujatalo Oy:n uudeksi HR-johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Bärholm tulee Lujataloon Tikkurila Oyj:sta, jossa on toiminut konsernin henkilöstöjohtajana vuodesta 2017 lähtien. Hän aloittaa tehtävässään Lujatalossa 1.2.2022.

Melisa Bärholmilla on yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä henkilöstöhallinnon ja -konsultoinnin parissa. Hän on työskennellyt henkilöstöjohtajana Tikkurilan lisäksi mm. Roviolla, Suunnolla, Sakolla sekä Itellassa. Hän on toiminut vuosina 2014 – 2016 myös konsulttina perustamassaan MBM Coaching Oy:ssa. Kokemusta on kertynyt myös Nokialta, jossa Melisa työskenteli henkilöstökonsulttina sekä kehitysjohtajana.

”Odotan innolla liittymistä Lujatalon ammattilaisten joukkoon. Arvostan Lujatalon perheyhtiötaustaa, vahvaa arvopohjaa ja vastuullista toimintaa niin ympäristön, asiakkaan kuin erityisesti henkilöstön suuntaan”, sanoo Melisa Bärholm.

”Henkilöstö, sen osaaminen ja hyvinvointi, on aivan keskeisessä asemassa Lujatalossa nyt ja tulevaisuudessa. Olen tyytyväinen, kun saamme Melisan osaamisen ja kokonaisvaltaisen HR-kokemuksen mukaan yhtiöömme. Meillä on osaava HR-organisaatio sekä toimivat käytännöt ja sen päälle rakennamme tulevaisuuttamme Melisan johdolla. Toivotan Melisan tervetulleeksi Lujataloon ja yhtiön johtoryhmään”, Lujatalon toimitusjohtaja Harri Savolainen kertoo.

Lisätietoa:
Lujatalo Oy, toimitusjohtaja Harri Savolainen, 044 585 2715, harri.savolainen@luja.fi

Lisää uutisia