X
Julkaistu: 03.06.2022

Lujatalo nostaa profiiliaan houkuttelevana työpaikkana – sijoittui kansainvälisessä Universum-tutkimuksessa sijalle 32

Lujatalon sijoitus sijalle 32 tekniikan alan opiskelijoiden keskuudessa tehdyssä Universum-ihannetyöpaikkatutkimuksessa nostaa Lujatalon kertaheitolla arvostetun tutkimuksen top 100 -listalle. Panostus nuorten ammattilaisten keskuudessa tehtyyn työhön tuo tulosta, sillä rakennusliikkeiden keskinäisessä vertailussa Lujatalo sijoittui neljänneksi.

Universum-tutkimus on maailman arvostetuin työnantajakuvan asiantuntija sekä kattavin osaajatutkimus. Tutkimuksen avulla selvitetään, mitkä työnantajat ovat kaikkein houkuttelevimpia opiskelijoiden mielestä, mitä he haluavat ihanteelliselta työnantajaltaan sekä mitä työnantajan ominaisuuksia he yhdistävät työnantajiin. Vuonna 2021 Suomen opiskelijatutkimukseen osallistui noin 13.000 opiskelijaa.

Lujatalolle sijoitus sadan parhaan joukossa on saavutus, johon on tähdätty pitkäjänteisellä työllä. Yrityksessä on tehty runsaasti työtä tunnettuuden lisäämiseksi erityisesti nuorten ammattilaisten keskuudessa.

– Olemme panostaneet voimakkaasti mm. ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille suunnattuun Luja Väylä -harjoitteluohjelmaan, oppilaitosyhteistyöhön, työntekijäkokemukseen sekä arvojemme ja kulttuurimme esiin tuomiseen tekniikan alan korkeakouluopiskelijoille.

– Tunnettuutemme lisääminen nuorten ammattilaisten keskuudessa on Lujatalolle äärimmäisen tärkeää, kun tulevaisuuden ammattilaisista ja osaajista käydään kovaa kilpailua. Olemme iloisia, että tehty työ näkyy tutkimustuloksessa ja Lujatalon arvostuksena opiskelijoiden keskuudessa. Lujatalo panostaa henkilöstön työtyytyväisyyteen ja- hyvinvointiin ja tulemme jatkamaan ansiokasta  työtä työntekijä- ja työnhakijakokemuksen kehittämiseksi. Haluamme  olla tulevaisuudessakin rakennusalan halutuimpien työnantajien joukossa, toteaa Lujatalon HR-johtaja Melisa Bärholm.

Julkaistu: 28.06.2022

Lujatalon rakentamalle hankkeelle Joutsenmerkki-tunnus

Vantaan Veromiehessä juhlistetiin tiistaina 28.6. uutta Joutsenmerkittyä kerrostaloa. Osoitteessa Perintötie 9 olevassa talossa on 145 ARA-rahoitteista vuokra-asuntoa, joihin asukkaat muuttavat kesä-heinäkuun vaihteessa. Koteja on yksiöistä 75 neliön perheasuntoihin. Talon rakennuttaja ja omistaja on VAV-konsernin ARA-rahoitteinen yhtiö VAV Asunnot Oy. Urakoitsijana kohteessa on ollut Lujatalo Oy.

Lue lisää
Julkaistu: 22.06.2022

Turvallisuudesta ei tingitä piiruakaan

Ei ole sama, mitä reittiä rekka työmaalle ajaa tai miten rakennuselementti kiinnitetään nosturin vaijeriin. Joskus turvallisuus – ja jopa henki – on yhden kaiteen tai kypärän varassa. Olennaista turvallisuusajattelussa on aina inhimillisyys, sanoo Lujatalon toimitusjohtaja Harri Savolainen.  

Lue lisää
Lisää uutisia