X
Julkaistu: 30.09.2022

Espoon Technopoliksen työmaa on loistokunnossa

Lujatalon oma työturvallisuusviikko kallistuu loppua kohti, mutta vielä tapahtuu!

Espoon Otaniemessä Technopoliksen työmaalla osallistui runsaslukuinen joukko turvakävelyyn, joka alkoi rakennuspäällikkö Sami Sairasen alustuksella. Kävimme läpi työmaalla aiemmin tapahtuneet tapaturmat sekä läheltä piti -tilanteet seikkaperäisesti. Kuten Sami Sairanen totesi, ovat läheltä piti -tilanteet oiva tilaisuus tarttua epäkohtiin ja korjata ne, ennen kuin mitään oikeasti tapahtuu. Alustuksen jälkeen oli vuorossa turvakävely, jonka aikana tehtiin havaintoja, keskusteltiin vilkkaasti ja tutustuttiin työmaahan.

Technopoliksen työmaa on oivallinen esimerkki hyvin hoidetusta ja johdetusta työmaasta. Asiat ovat kunnossa, ja jos riskipaikka löytyy, korjataan se välittömästi.

Hieno sateenkaarikin sattui juuri kierroksen alkuun!

Lisää uutisia