Lujatalon Tampereen yksikköön kokenut uusi vetäjä – Aluejohtajaksi nimitetty Henri Sulankivi (DI)

Tiedote|26.08.2024

Diplomi-insinööri Henri Sulankivi (s. 1967) on nimitetty Lujatalo Oy:n Tampereen alueyksikön uudeksi aluejohtajaksi. Sulankivi tuo mukanaan vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen rakennusalalta. Hän on aiemmin toiminut mm. SRV Rakennus Oy:ssä useissa eri vastuullisissa tehtävissä. Henri Sulankivi aloittaa tehtävässään 2.9.2024.

Henri Sulankivellä on yli 20 vuoden kokemus suunnittelun johtamisesta, erityyppisten hankkeiden rakennuttamisesta, isojen hankkeiden kehittämisestä ja johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Sulankivi on aiemmin työskennellyt mm. kymmenen vuotta SRV Rakennus Oy:ssä ja sitä ennen Pohjola Rakennus Oy:ssä kymmenen vuotta erilaisissa tehtävissä.

– Olemme iloisia ja ylpeitä Sulankiven liittyessä tiimiimme aluejohtajana Pirkanmaan alueella. Pitkä kokemus paitsi Pirkanmaan alueen johtamisesta urakoinnissa, myös kokemus erilaisista yhteistoiminnallisista hankkeista ja hankekehityksestä tulevat entisestään vahvistamaan kykyämme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja kehittää toimintaamme Pirkanmaan alueella, sanoo Lujatalon toimialajohtaja Mikko Hollmén.

Henri Sulankivi arvostaa Lujan kotimaista perheyhtiötaustaa ja Lujatalon liiketoiminnallista vakautta. – Odotan innolla pääseväni tuomaan oman panokseni Lujatalon menestyksen eteen ja operoimaan Pirkanmaan alueella, jossa minulla on laajat verkostot, Sulankivi sanoo.

Toivotamme Henrin lämpimästi tervetulleeksi Lujataloon.

Yhteystiedot:

Lujatalo Oy, toimialajohtaja Mikko Hollmén, mikko.hollmen@luja.fi, p. 044 585 2900

Sinua saattaisi kiinnostaa

Luja mukana Itämeripäivän vietossa 29.8.2024

Mustasaaren Oppimiskampuksen 1. rakennusvaiheen harjannostajaisia vietettiin hyvissä tunnelmissa

Lujatalo sai uusia korjausrakentamisen hankkeita Helsingissä – Hankkeiden arvo yhteensä 40 miljoonaa euroa