Luja mukana Itämeripäivän vietossa 29.8.2024

Tapahtuma|28.08.2024

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Päivä juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Juhlinnan lisäksi tavoitteena on lisätä tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta. Vuonna 2024 Itämeripäivää vietetään 29.8. www.itämeripäivä.fi

Luja on tänä vuonna mukana Itämeripäivän vietossa ja kutsumme koko henkilöstömme mukaan osallistumaan tempauksiin ja järjestämään toimipaikkakuntakohtaisia tapahtumia.

Itämeri on meille kaikille tärkeä, ja jokainen meistä voi omalla panoksellaan vaikuttaa sen hyvinvointiin. Olemme ennalta sopineet muutamia yhteisiä aktiviteettejä ja lisäksi Lujan toimipaikoilla on vapaat kädet suunnitella omia tapahtumia ovat ne sitten Itämerimenuita, retkiä lähiluontoon tai rauhoittumisia veden äärellä. Tule mukaan juhlimaan Itämeripäivää toteuttamalla Itämeriteko tai tee pidempiaikainen Itämerilupaus! Täältä voitte inspiroitua Itämeripäivän teemoihin. 

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lujatalon Tampereen yksikköön kokenut uusi vetäjä – Aluejohtajaksi nimitetty Henri Sulankivi (DI)

Mustasaaren Oppimiskampuksen 1. rakennusvaiheen harjannostajaisia vietettiin hyvissä tunnelmissa

Lujatalo sai uusia korjausrakentamisen hankkeita Helsingissä – Hankkeiden arvo yhteensä 40 miljoonaa euroa