X

Asuntosijoittaminen

Asunto hyvällä sijainnilla on yleensä osoittautunut hyväksi sijoitusmuodoksi, kun tarkastellaan historiallisia tuottoprosentteja. Asuntosijoittaminen saattaa hyvin suunniteltuna tuottaa paitsi kuukausittaista rahavirtaa myös mahdollisen arvonnousun pitkällä aikavälillä. Lujatalolla on tarjolla sijoitusvaihtoehtoja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Uusi asunto on pääsääntöisesti aina vanhaa asuntoa parempi sijoituskohde. Uudessa asunnossa on nykyaikainen talotekniikka, hyvät sisustusmateriaalit, toimivat pohjaratkaisut, alhaiset energiakustannukset eikä odotettavissa olevia isompia korjauksia pitkään aikaan. Lisäksi uuteen kotiin on saatavissa joustavia rahoitusmalleja.

Lainaa jopa 30 prosentin omarahoitusosuudella

Uuden Lujakodin voi yhtiölainaa hyödyntämällä hankkia jopa 30 prosentin omarahoitusosuudella. Loput 70 prosenttia velattomasta hinnasta on yhtiölainaa. Uudiskohteessa kannattaa huomioida myös vuokrattavuuden helppous ja matalat ylläpitokustannukset.

Lujakoti-kohteet ympäri Suomen

Lujakoti-tuotemerkin alla myytävät asunnot ovat myös sijoitusasunnoksi sopivia. Meitä löytyy Lujakoti-kohteita ympäri Suomen. Kaikki Lujakodit rakennetaan kasvukeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle. Rakennamme Lujakoteja vain sellaisille asuinalueille, joissa on pysyvämpää vetovoimaa. Tämä tuo myös asuntosijoittajalle turvallisuutta.

Etsi Lujakoti-sijoitusasuntoja

Ratkaisut rahastoille ja muille yrityksille

Asuntorahastoille ja muille asuntosijoitusta harjoittaville yrityksille Lujatalolla on tarjota kokonaisia kerrostaloja, sekä valmiina että sopimuksen mukaan rakennettuna.

Myy meille tonttisi!

Jätä meille yhteystietosi.