X

Uusi koti

Etsitkö täysin uutta, omaa kotia? Lujatalon myytävien asuntojen, Lujakotien, valikoimasta voit hakea juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa omalta alueeltasi. Katso suunnitteilla olevat myytävät asunnot ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana kun ennakkomarkkinointi alkaa. Valmiiseen uudisrakennukseen on helppo muuttaa, Lujakodin nettisivuilta löydät myös muuttovalmiit kohteet, joihin pääset muuttamaan heti kaupanteon jälkeen.

Hyvä sijainti on tärkeää

Omankin asiakastutkimuksemme mukaan sijainti on yksi tärkeimpiä asunnon valintaperusteita. Monesti ajatellaan, että vanhemmat rakennukset olisivat sijainniltaan paremmilla paikoilla kuin uudisrakennukset. Hyvä sijainti kuitenkin vaihtelee ihan tapauskohtaisesti. Joillekin hyvä sijainti merkitsee sitä että lähellä on koulut ja lastentarhat, toiselle hyvä sijainti vaatii hyvät kulkuyhteydet palveluineen.

Uusi asunto on laadukas

Hyvän sijainnin lisäksi asumisen laatua ovat turvallisuus ja terveellisyys. Nykyään rakentamisessa ei käytetä terveydelle vaarallisia materiaaleja. Myöskään remonttia ei tarvitse heti miettiä, sillä kaikki on uutta eikä pinnoissa ole käytön jälkiä. Kun ostat uuden kodin rakentamisen alkuvaiheessa, sinulla on silloin mahdollisuus vaikuttaa muutostöillä asuntosi materiaaleihin.

Asumiskustannukset

Uudiskohteessa asumiskustannuksesi ovat myös ennakoitavissa. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta lämmitys- ja vesikulut ovat ennakoitavissa. Myös ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina, uusissa asunnoissa on huoneistokohtaiset lämpimän ja kylmän veden mittarit, tiiviit ikkunat, hyvä lämmöneristys ja lämmön talteenotolla varustettu koneellinen tulo-poistoilmanvaihto.

Ihmisille tehtyjä koteja

Suunnittelemme koteja, joissa ihmiset haluavat asua. Lujatalo otti ensimmäisenä askeleen asukaskeskeisemmän rakentamisen suuntaan osallistamalla tavallisia ihmisiä asumisen suunnitteluun. Asukaskeskeisyys tuo uusia näkökulmia myös asuntomyyntiin, potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen ja sitouttamiseen nykyistä aikaisemmassa vaiheessa.

Ympäristöystävällistä asumista

Uusi koti on energiatehokas ja laadukas mukavuudesta tinkimättä. Olemme huomioineet Lujakodeissamme ympäristönäkökohdat alusta lähtien mm. suunnittelussa, materiaalivalinnoissa sekä itse rakentamisessa.

Lujatalo kantaa vastuuta toimintansa ympäristövaikutuksista: suojelemme ympäristöä, minimoimme toimintamme ympäristökuormituksen ja säästämme luonnonvaroja. Nämä ovat Lujatalon sertifioimassa ISO 14001 –ympäristöjärjestelmässä mainittuja ympäristöpäämääriämme.

Lue lisää

Tehty kestämään elämää - Lujakoti

Osta koti, jossa nautit yhteisistä hetkistä perheenjäsenten ja ystävien kesken. Lujakoti on uudiskohde, jossa arki sujuu – asuntojen pohjat on suunniteltu kestämään elämää.

Mahdollisuus olla rakennusprosessissa mukana on asukkaille kiinnostavaa ja se auttaa myös pohtimaan omia asumiseen liittyviä arvoja. Työpajoissa syntyneiden ideoiden konkretisoituminen prosessin loppuvaiheessa nähdyissä arkkitehdin suunnitelmissa saa innostumaan: ”Minä haluan tällaisen asunnon!”