X

Grand Wing Business Park

Grand Wing tarjoaa muunneltavat tilat parhaalla paikalla Vantaalla, Kehä 3:n varrella. Tilojen joustava yhdistely tuo tehokkuutta toimintaan. Asiakas voi yhdistää vaikka toimiston, show roomin ja pienen varaston tai muuta toiminnan vaatimaa tilaa saman katon alle. Suunnittelussa huomioidaan Leed Gold -vaatimukset ja tilojen varustelussa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa.

Tehokkaat puitteet

Grand Wingin avarat ja valoisat toimitilat ovat tehokkaat ja helposti muunneltavissa. Laadukkaissa tiloissa näkyy huippusuunnittelijan kädenjälki. Ilme huokuu loft-henkistä, rouheaa yleisilmettä, joka luo työntekoon innostavat ja tehokkaat puitteet. Tilat soveltuvat hyvin myös pääkonttoritason toimintaan.

Ensiluokkaisen sijaintinsa kautta Grand Wing tarjoaa yrityksilleen erinomaista näkyvyyttä ja tehokasta mediatilaa. Grand Wing Business Park antaa mahdollisuuden tilojen suunnitteluun ja käyttöön niin, että se tukee sekä yksilösuorituksia että koko työyhteisön toimintaa.

Palvelupaketit

Yritys voi niin halutessaan luoda toiminnalleen täydellisesti sopivat tilat yhdistelemällä toimistotiloja varasto- ja logistiikkatiloihin. Joustava palvelupaketti mahdollistaa myös monipuoliset palvelut. Aulapalvelumahdollisuus ja lisäneuvottelutiloja löytyy tarvittaessa ja kiinteistössä on myös lounasruokala.

Ympäristö

Grand Wing Business Parkissa on hyödynnetty viimeisintä kestävän rakentamisen suunnittelua ja teknologiaa. Suunnittelussa huomioidaan Leed Gold -vaatimukset. Sertifioinnissa rakennusprojektia arvioidaan kuudella eri kriteerillä: kestävä maankäyttö, tehokas vedenkäyttö, energian käyttö, materiaalien valinta ja kierrätys, sisäilman olosuhteet ja innovaatiot suunnitteluprosessissa.

Omalla autolla tai julkisella

Grand Wing Business Parkin kokonaisuuteen kuuluu noin 500 pysäköintipaikkaa.

Lentokentälle ja Aviapoliksen juna-asemalle pääset noin 5 minuutissa. Läheltä liikennöi lukuisia linjoja Helsingin eri alueille ja muualle pääkaupunkiseudulle. Voit tarkastella yhteyksiä HSL:n reittihaun avulla.

Aviapolis pähkinänkuoressa

  • Aviapolis-alue on kooltaan noin 42 neliökilometriä ja se kattaa Helsinki-Vantaan lentoaseman alueen, Tuusulanväylän vieressä sijaitsevat Veromiehen ja Koivuhaan alueet sekä Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston ja Ylästön asuinalueet.
  • Aviapoliksen suuralueella asui 16 400 asukasta vuoden 2011 alussa eli 8 prosenttia vantaalaisista.
  • Asuntoja alueella on 7 500, joista omistusasuntoja 61 prosenttia, vuokra-asuntoja 28 prosenttia ja asumisoikeusasuntoja 11 prosenttia.
  • Vuoden 2008 lopussa alueen työpaikkamäärä oli 34 700, mikä 33 prosenttia kaikista Vantaan työpaikoista. Lentoasemalla työpaikoista on noin 20 000 ja siellä toimii noin 1 500 yritystä.
  • Alueella on pinta-alaltaan Suomen neljänneksi suurin kauppakeskus Jumbo, jossa käy vuosittain 10,6 miljoonaa asiakasta. Jumbon vuosimyynti on 400 miljoonaa euroa, joka on suurin Suomessa. Yhdessä Flamingon kanssa Jumbo muodostaa Suomen suurimman viihdekauppakeskuksen
  • Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta kulkee vuosittain lähes 13 miljoonaa matkustajaa, joista kansainvälisiä matkustajia on 10,7 miljoonaa ja kotimaisia runsas 2,2 miljoonaa.

Myynti ja lisätiedot

Niila Aunio
hankekehityspäällikkö

044 585 2722
niila.aunio@luja.fi

Tomi Varonen
projektipäällikkö

044 585 2943
tomi.varonen@luja.fi

Jouni Nylund
kiinteistöpäällikkö

0400 308 442
jouni.nylund@tallberg.fi