X

Kiinteistökehittäminen

Hanke- ja kiinteistökehityshenkilöstömme auttaa sinua löytämään toiminnallesi uudet tilat, puhaltamaan omistaamisi tiloihin uutta elämää tai löytämään varallisuudellesi oikeanlaisen kiinteistösijoituskohteen. Kiinteistökehitys on ongelmanratkaisua, jossa paras lopputulos saavutetaan kun yhteistyö tilaajan, käyttäjän ja rakennusliikkeen kanssa aloitetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Täyden palvelun kiinteistökehitystä

Lujatalon täyden palvelun kiinteistökehityksessä luomme arvoa kiinteistölle toteuttamalla asiakkaille kustannustehokkaita, laadukkaita sekä heidän liiketoimintaansa palvelevia liike- ja logistiikkatilaratkaisuja. Palvelukokonaisuus on aina yksilöllinen ja asiakkaan tarpeista lähtevä. Kyseessä voi olla käyttötarkoituksen muutosta kaipaava tontti, saneerausta vailla oleva kiinteistö tai kaavamuutoksesta johtuvat muutostarpeet. Lisäarvoa asiakkaalle tarjoamme suunnittelun ohjaukseen, kustannuslaskentaan ja vuokraukseen.

Tärkeimmät asiakkaamme ovat valtakunnalliset sijoittajat/rakennuttajat, käyttäjäomistajat sekä loppukäyttäjät. toteutamme omaperusteista toimitilarakentamista (toimitilagryndi).

Kehittämishankkeen alkusysäys

Hanke alkaa usein vain yhdellä tekijällä

Yritys etsii esimerkiksi hankeideaa ja sijoittajaa omistamaansa olemassa olevaan omaisuuteen. Näin on usein, jos yritysten ydinliiketoiminta ei ole kiinteistöihin liittyvä.

Yrityksellä voi olla idea, mutta ei vielä sijaintia tai pääomaa. Tällöin on olemassa täsmällinen ajatus tai tarve, ja tavoitteena on löytää sopiva sijainti ja pääoman tarjoaja.

Toisinaan kyseessä on pääoma, jolle sijoittaja etsii investointikohdetta. Tässä tapauksessa sijoittaja, esim. eläkerahasto haluaa investoida kiinteistöihin.

Kiinteistökehittäminen

Ota yhteyttä kiinteistökehitykseemme.

Grand Wing Business Park

Uutta liiketilaa Kehä 3:n varressa

Grand Wing tarjoaa muunneltavat tilat, joka mahdollistavat monimuotoiset ratkaisut. Tilojen joustava yhdistely tuo tehokkuutta toimintaan. Asiakas voi yhdistää vaikka toimiston, show roomin ja pienen varaston tai muuta toiminnan vaatimaa tilaa saman katon alle. Suunnittelussa huomioidaan Leed Gold vaatimukset ja tilojen varustelussa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa.

Grand Wing nettisivu

Business Valley Sola

Liiketila Espoon Leppävaarassa

Lujatalo on rakentanut LEED-sertifioitua liiketilaa loistavalle paikalle Kehä-1:sen varteen Leppävaaraan.