X

Pirkkalan keskustakortteli

Lujatalo toteuttaa aivan Pirkkalan ydinkeskustaan keskustakorttelin, joka koostuu viidestä tontista, viidestä asunto-osakeyhtiöstä ja yhdestä kiinteistöosakeyhtiöstä, joissa on yhteensä 300-350 asuntoa ja 5-10 liiketilaa. Lisäksi kortteliin rakennetaan 141 autopaikan pysäköintilaitos. Ensimmäinen talo lähtee rakenteille syksyllä 2020 ja vaiheittain rakentuen koko kortteli on valmis viimeistään arviolta vuonna 2025.

Kaiken keskellä Pirkkalassa

Lujatalo käynnistää havainnekuvassa keskellä näkyvän kolmen kerrostalon rakentamisen Pirkkalan keskustakorttelissa vuonna 2020. Ne ovat Asunto Oy Pirkkalan Laamanni Suupantien reunassa, nelikerroksinen Koy Pirkkalan Lautamies ja Asunto Oy Pirkkalan Kirjuri/Asunto Oy Pirkkalan Notaari.

Korttelin kerrostalojen takana tulee olemaan jotakuinkin havainnekuvan mukainen tornitalo. Sen ulkoasuksi määrättiin jo tontinluovutuskilpailussa vaalea ja sellainen siitä tulee. Lujatalo ja kunta ovat paraikaa tiiviissä yhteydessä tontin suunnitteluprosessissa.

Toimitiloja

Tähän on tulossa pian lisätietoa toimitiloista.

Kiinteistösijoittajat

Tähän on tulossa pian lisätietoa kiinteistösijoitusmahdollisuuksista.

Pirkkalan keskustan trendikkäät Lujakodit

Uudenaikaiset Lujakodit rakennetaan valmiina olevien monipuolisten palvelujen ääreen! Kadun yli ja olet torilla, josta voit ostaa lähiseudun tuottajien tuoreita tuotteita ympäri vuoden toripäivinä. Lähellä sijaitsevista ruokakaupoista voit nopeasti noutaa unohtuneen maitopurkin ja piipahtaa kahviloissa vaihtamassa kuulumisia tuttujen kanssa. Ja kun lukuinto iskee, niin pääkirjasto torin laidalla auttaa! Bussipysäkit ovat vieressä ja terveyskeskukseen sekä kirkkoon on matkaa noin kilometri. Apteekki, kampaamo, kauneushoitola, pankki, kukkakauppa, R-kioski ja muutama lounaspaikka tarjoavat palvelujaan kadun toisella puolella.

Korttelin toisella suunnalla on vapaa-aikakeskus, jossa on keskusurheilukenttä tenniskenttineen. Vähäjärven rantaan on pari sataa metriä ja järveä kiertävällä ulkoilualueella on mm. veistospuisto, uimaranta ja beach volley -kenttä. Keskusurheilukentältä lähtee lenkkeilyreitti, jossa vaihtoehtoja moneen menoon ja talvella Pirkkala on ylläpitänyt reiteillä erinomaiset hiihtoladut. Vapaa-aikakeskuksella on tapahtumia kuntosalitoiminnasta Joulumyyjäisiin, lasten iltapäiväkerhoista miesten huippusalibandy-otteluihin. Jos haluat viettää aikaa golfin kanssa, matka Pirkkalan golf-kentälle on lyhyt, vain noin 4 km.

Haluathan sinäkin asua lähellä kaikkea ja uudessa ihanassa Lujakodissa Pirkkalan keskustassa!? Ota yhteyttä ajoissa ja varaa omasi!

Pirkkalan keskustakortteli pähkinänkuoressa

  • Kuusi kerrostaloa, joihin 600-700 asukasta 300-350 asuntoon.
  • Taloista kolme kuusikerroksisia, yksi nelikerroksinen ja yksi 16 kerroksen tornitalo.
  • Lujatalo käynnistää ensimmäisen talon rakentamisen syyskuussa 2020.
  • Maantasokerrokseen tulee liike- ja toimistotiloja. Neuvotteluja käydään yritysten ja Pirkkalan kunnan kanssa.
  • Ensimmäisen rakentamisvaiheeseen kuuluu kaksi taloa Suupantien ja Koulutien kulmassa, seuraavaksi lähtee liikkeelle 16 kerroksen tornitalo.
  • Koko korttelin valmistumisajankohta on 2025.

Myynti ja lisätiedot

Liiketilat

Kiinteistökehityspäällikkö Markus Peltonen
044-5852526
markus.peltonen@luja.fi

Kiinteistösijoittaminen

Aluejohtaja Pekka Kilponen
044-5852735
pekka.kilponen@luja.fi

Asunnot

Asuntomyyjä Mari Lampinen
044-5852517
mari.lampinen@luja.fi